I'll show you love like you've never seen!

Tja! Nu vart man 15 år då! Jag har fått 4500 kr och smycken! Bland annat ett sånt här halsband:

Julïa Lepard

Chilliiin in my bed!

Godkväll bitches! Jag ligger och glor på Wallander, hardcore! Om 39 minuter fyller jag år! 15 ÅR FÖR FAN! ;)
Imon lär jag inte blogga så mkt kanske på kvällen om vad jag har fått och så! Vi hörs pussen!
Julïa Lepard

Sexigjävel säger godnatt!

Julïa Lepard

Jennifer! <3

Åååh jennifer älskar mig när jag tjatar om min blogg! Haha men jag vill bara säga tack till min underbara vän som har funnit här för mig i 9 år! Du är underbar! <3
<3
Julïa Lepard

I couldn't care less!

Godkväll!
Jag är trött på alla äckliga fördomsfulla människor! Trött på alla bråk och all skit!
Men ey, what ever. Mitt humör just nu är inte på topp! Bråkar med en människa som betyder as mkt för mig men han inser inte det. Blir nog inte så mkt sovande inatt. Kommer inte kunna sova.
Nej fyfan hejdå.
Julïa Lepard

Nomnomnomnom!

Idag ska jag beställa lite saker! Har räknat ut att mina pengar precis räcker!
+ vanliga svarta plastarmband!
= 600 kr!
<3
Julïa Lepard

It's gettin hot, hot, hotter then hell!

Julïa Lepard

I'm a wild child!

Goddagens! Igår var jag hos Nico för vi skulle kolla skräck film och vi var ensamma hemma och vi vågade typ inte kolla själva så vi drog dit robin! haha! Han skrek som en tjej! <3
Vi åt kladdkaka ocksåå! Nomnom! Och idag är jag sjuk! Min hals är helt fuckad! Och jag kan typ inte svälja! Och när jag är sjuk så kollar jag på Shane Dawson videos! Underbart!
Julïa Lepard

Nya shorts!

Ligger förövrigt och kollar på Nitti Leaks, mitt år nu! ;)
1996 - skandalernas år ;)
Julïa Lepard

I surrender!

Jag lever, gör ni? Hoppas det iallafall!
Ja jag märkte inget speciellt igår! Jag var ute hela kvällen och drog runt med Tove och Ester! Samma sak hände idag, jag vaknade Tove ringer jag drar ut med henne och ester och sen kommer Sonny! Vi skulle träffat Daniel också meen så blev det inte! *Sadface*
Nu ligger jag och kollar på Irene Huss! Rätt dåliga filmer med tanke på att jag har sett dom 3 gånger! Min hals är totalt upp fuckad! Nu ska jag dricka cola och knarka Ipren! Puss!
Julïa Lepard

Take a ride!

bjuder på underbar låt bara sådär för att det är jordens undergång idag (yeah right -.-') Hare grymt så hörs vi sen! Fööör vi kommer inte dö! Pössssss!
Julïa Lepard

Underbar kväll!

Tack underbara människor för den grymma kvällen!
Först drog jag, jennifer, nico och felix ner på stan för vi skulle hyra film och köpa sockervadd och sånt sen så var vi på stan i typ .. 2 timmar kanske eller nått sen drar vi hem till nico och då när jag kliver in för dörren hoppar jocke, jacke, rasse och abbe fram och skrämmer skit ur mig och såå hade dom fixat taco och så! Så en överraskningsfest för mig som är om en vecka! ;) Jag fick 800 KR! Fatta hur glad jag blev! <3333333333333 haha! Men iallafall jag blev så glad för att dom hade fixat allt det för mig så jag börja lipa .. haha vilken mjukis jag är! Iallafall TACKTACKTACK! <3
Julïa Lepard

Redo?

När är man redo för att krossa någons hjärta? 
När är man reda för att förstöra allt? 
När är man redo för att glömma? 
När är man redo för att gå vidare? 
Allt är så jävla komplicerat just nu. Inget blir som jag vill inget gå bra.
Julïa Lepard

brb skogen.

wiihoo..
Julïa Lepard

Couldn't care less!

Hey bitchesss!
Måndag suuger, jag har vart i skolan sen drog jag och jennifer ner på stan för att köpa liite stuff, sen drog vi hem till mig och bakade muffins .. alla utom 4 blev brända! Känns väldigt lyckat! Nu har Jennifer dratt hem och jag lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag dra ut! Nu ska jag sjunga lite harre puss!

Julïa Lepard

Skolavslutning!

Det är 23 skoldagar kvar till vi slutar skolan! Det är så jävla underbart! Och sådär ser min skolavslutningsklänning ut! Det är typ .. svart småbroderade blommor på! Ni får se bättre bild sen! Från HM 249 :- !

Julïa Lepard

Outfit

Min outfit för några dagar sen!

Julïa Lepard

Oh, your a rocket queen ohyeah!

Heysan på er! Idag har jag vart hemma från skolan! Hade äckligt jävla ont i magen! Nu sitter jag nere i värmen och kollar på American Funniest Home Videos haha, jag älskar det programmet så jävla roligt haha! Igår var jag ju med sonny först hamnade vi på udden och snackade lite, lyssnade på musik och bara tog det lugnt.. Sen fick vi (jag) för mig att vi skulle hitta någon rolig skogsväg att åka på med hans jävla moppe och det var jävligt roligt faktiskt haha! Men jag är en sån jävla tönt så jag trodde jag skulle dö typ hela tiden haha! Vi var .. i Rödja tror jag och sen typ .. nästan stensjön och ja vi åkte fan runt överallt! Ska snart iväg och handla lite food! Seya!

Cry your eyes out!

Heyyy! Jag har vart på skit humör idag och inte vart hemma så jag har inte orkat blogga! Gick nyss och la mig för att kolla på CSI på tv och så är justin bieber med .. det förstörde det.. :( Men imon blir det skola sen va med sonny! Hare bäst!

Julïa Lepard

It's only rock n roll but it's everything!

Godmorgon folket! Jag vaknade för typ .. en timme sen och nu ligger jag i sängen och har jävligt tråkigt! Vid tre ska jag på nån gymnastikuppvisning, vid typ kvart i sex ska jag träffa felix och då drar vi till stationen för att träffa Izzie och troligtvis hennes flickvän! Och så blir det spelning på Pinnen, en jävla massa band som ska spela blir as nice! Men nu ska jag göra mig i ordning och så! Byyye!

Julïa Lepard

Talk about love!

Hey igen! Underbart väder ute! Är faktiskt varmt igen! Har regnat och snöat varenda dag den här veckan! Men nu är det fint väder!
Imon ska jag på spelning på Pinnen, många bra band som spelar och så är det några kompisar med som spelar som är grymma och så! Tror inte jag fotar, orkar inte bära runt på min kamera men får se!
Ohohoho! BTW, jag fyller år om 22 dagar! ;)

Julïa Lepard

Wont go to heaven!

Tjabbbaa! Jag är hemkommen från skolan! Inget speciellt hände idag! Som vanligt skolan är inte så rolig direkt! Ikväll .. ja vad fan händer ikväll? Jo juste jag ska träffa kompisar! Som vanligt, vad ska man annars göra? Jag tror vi ska käka taco ikväll också! Så jävla GOTT!
Som ni märker är ju inte min blogg klar riktigt än, men snart dååå jävlar! Hahah!
Nu blir det Top Model, Cola Light och liiite Ramones!

Julïa Lepard

Design!

Sååådär! ;) Inte riktigt klart men snart!;)

Julïa Lepard

Heyy jag ska börja blogga på blogg.se nu igen för jag har tröttnat på devote! Iallafall så kommer det ta ett tag innan ny design är uppe och så för att det är min kompis som ska fixa den och jag vet inte när vi har tid för det! Kan ju börja med att berätta lite saker om mig!

-Julïa heter jag haha, heter inte Lepard i efternamn haha tror jag alla fattar utan jag heter Lundström och bor i nässjö ett litet place i småland!
-Musiken är min största passion!
-Älskar skor, kläder, smink och hår!
-Har fobi för fötter, höjder och uppfällda toalettlock!
-Spelar bas och sjunger lite då och då!

Och ja, om ni vill veta något mer är det bara att fråga! Så här kommer ni få läsa om mig, musik, smink, hår, kläder och ja allt jag har för mig på dagarna och sånt! Men jag kommer inte börja blogga här förens min design är uppe! Men ska skynda på min kompis lite (;
Läs min andra blogg sålänge! www.rockchick.devote.se
Ha det bäst sålänge!



Julïa Lepard

RSS 2.0