Party like a rockstar!

Tjo! Första veckan av skolan är avklarad. Igår drack jag med Linus, Aron, Hanna, Mange, Case, Robin, Robin, osv,osv! Vart skit mys Ivääääääg. Imon kommer min syster, Bye bitches!
JulïaLepard

It's a long way to top!

Tjabba!
Första skoldagen avklarad. Det sög, fast var ändå helt okey! Inga lektioner ju. Ligger som vanligt och lyssnar på musik nu! Tänkte ladda upp bil på skorna med, världens sämsta bild är det dock. Men ska försöka ta en ny typ imon, om jag orkar!
Idag har jag vart hos Nico oxå! Som vanligt jävligt kul, nico och jag skrattar åt allt hela jävla tiden. Tror folk tycker det är jobbigt att va med oss ibland .. hahahha! Jag har även blivit beroende av "Country Life" pga Nicolina .... Så illa :(
Julïa Lepard

To bad for you!

Tjaaabbaaa! Livet leker, allt är underbart juuuust nu! (Förutom att jag vill ta livet av mig pga att skolan börjar imon)
Blekte slingor i håret hemma idag, syns inte så väl direkt och är absolut inte blond någonstans .. så blir en till avfärgning sen bleka hos frisöris, jag vill egentligen bara bleka hela håret nu på en gång, men morsan bara "Det kan börja brinna" osv osv ... Men det är hon som betalar så ;) Haha! Morsan har köpt ett par Reebok till mig med, loooove! Iallafall så blire skola imon! Funderar på att inte sova inatt .. men är trött men vill ligga och lyssna på musik! Just nu ligger jag och lyssnar på "Sister - Hated", grym jävla låt oxå! Men just det .. jag har vart sjuk sen i fredags! Hahaha! Halsfluss men mår toppen nu! Jappjapp, nu ska jag lyssna vidare på min sisters! Bye!



JulïaLepard

Brb!

Tänkte bara säga att jag drar mig mot jkpg snart med Gabbie och sen ska jag leka med Sonny, Bye!
Btw blev jag så jävla glad så jag började lipa när jag fick reda på att Black Sabbath skulle återförenas, men det var tydligen bara någon jounarlistfitta som ljög. Iväg!
JulïaLepard

Adrenaline!

Tjobba!
Livet leker som vanligt, druckit 3 dagar i sträck håller mig dock hyfsat nykter till skillnad från andra .. hahaha!
Har inget att skriva, lekte med Tove och Oliver idag! Och imon kommer sonnyboy hem till nässjö igen och tänker komma hit och väcka mig! Sen på tisdag blir det eksjö en sväng, och jkpg med Gabbie på onsdag och på torsdag blir det jkpg igen.. haha!
Jag är jätteförkyld, kommer säkert bli sjuk.
Aja nu ska jag kolla klart på filmen sen sova! Puss!
Julïa Lepard

Kiss me once! Kiss me twice, come on pretty baby kiss me deadly!

Tjabba, partajat lite idag igen! Tove och Robin är störda! Haha fan så underbar den här kvällen har vart! Har inte mkt att skriva! Men puss på er allihopa!
JulïaLepard

PARTAJAT!

Vart ute och partajat med grymma människor! Så jävla grymt. En så jävla värd kväll!
Ja, det var vad jag ville säga!
Livet med random människor som addar mig på msn som heter "[email protected]", osv hahahahahah! Aja nu tänkte jag sova puckon.
JulïaLepard

Livet när allt är bäst!

Goddagens! Allt är så grymt just nu, jag är på sånt där humör då jag bara skiter i alla som ska vara elaka och shit! Och fokuserar på allt underbart! Idag har jag iallafall vart hos Nico en svängis igen och även vart i Jkpg och sett Harry Potter Dödsrelikerna Del 2! SATAN VAD JAG GRÄT! Så underbar!♥ Grät från första minuten till slutet! Kan inte sluta tänka på deeen! Haha, en av dom bästa filmerna jag sett! Först Saw 1 sen American History X och aa den här filmen! Underbart! Underbaaaart! Köpte även ett par skor på rean för 50 kr;) Bäst! Och min tröja kom igår kväll så ni får en bildis på den med! Puss!
JulïaLepard

Dum julïa ...

Tjabba! Vet att jag suger, speciellt på att uppdatera! Min vecka har vart helt proppfull! I måndags klippte jag mig, har inte orkat ta någon bild på det än för har bott hos nico sen i måndags förmiddag så har inte orkat fixa det så mkt, men ikväll kommer jag hem så imon får ni bild!
Nico, Jennifer, Jocke, Felix och jag håller på att spela in en "skräckfilm" Vi har filmat lite idag, sen lite imon vid ett tiden sen efter det drar vi oss mot stan för att sen åka äckeltåg till jkpg och HARRY POTTER DÖDSRELIKERNA DEL FUCKIN 2!♥
Kommer lipa sönder! Så underbart! Sen blir Mcdonalds eller subway och sen hem! Det är vad som har hänt! Men aa ... PÖSS PÅ ER!
I'm back bitches.♥
JulïaLepard

Tjaaaaa povar mobilblogg!;D

img_7875 (MMS)

Tjaaaaa povar mobilblogg!;D


I'm running free, yeah!

Godmorgon! Ligger och glor Top Model, som vanligt haha! Har inte mkt att skriva ... var med linn och emina igår iallafall, och idag ska jag va med Sonny och Oliver, bye!

Black leather, red lips and blue eyes!

JulïaLepard

Svar!

1.Postat av: sofi
Hur lärrde du känna hon Elli? hon är jäte fin :)
Svar: Jag lärde känna Elli via emocore (haha) men sen har vi snackat huuuur mkt som helst och vi bara .. typ passar ihop, vi tycker lika, vi förstår varandra! Ja, hon är skitfin!

2.Postat av: elli
VARFÖR ÄR JAG SÅ BÄST????!?!?!?!?!?!? <3
vart köper du dina kläder kvinna?
hur mycket älskar du mig?
love you
Svar: För att du min bitch! Och du är typ äckligt underbar ditt pucko <3
Haha jag köper dom lite överallt (a) Typ Gina Tricot/Shock/H&M köper så fort jag hittar (a)
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄR mkt!
Love you 2!

3.Postat av: figuera
hur länge har du bloggat?
har du något mål med din blogg?
Svar: Jag har bloggat i ungefär 2 år, bloggade först på julialjungqvist.blogg.se ( jag har fuckat upp bloggen helt och hållet för att jag skulle fixa lite haha!) sen bloggade jag på rockchick.devote.se och nu bloggar jag här!
Nja jag har väl inget mål med det, men det är en kul grej där jag kan skriva av mig och sånt! Och jag blir glad när folk läser min blogg och kommenterar och sånt!

4.Postat av: kajsa
har du mycket leopardkläder?
såfall vart har du köpt allt? hehe..
Svar: Ja, jag har rätt mkt leopardkläder haha! Väldigt många leopardtights! Men även klänningar, kjolar, linnen, m.m! Jag köper det lite var som, köper mina tights på shock och klänningen, kjolen och linnet har jag köpt på Gina Tricot!

5.Postat av: SandraPanda
Asså ja måste bara säga , JAG ÄLSKAR DIN STIL !
ja och till frågan då. Vad fick dej att börja blogga ?
Puss påre ;)
Svar: Haha, tack så mkt! Hmm .. Jag vet faktiskt inte riktigt, tyckte att det var en kul grej att göra! Såå aa jag började och nu är jag typ fast, haha!

6.Postat av: matilda
är du oskuld?
när och med vem förlorade du den?
har du funderat på att ha en bloppis?
kan du inte lägga in en bild på din kropp?
självklart inte naken, typ bh&trosor eller bikini!
Är tjej o e straight :) älskar din stil !!
Svar: Nej jag är inte oskuld!
Ett av mina ex
Inte riktigt, har inga grejer som går att sälja! Haha!
Hah jag har faktiskt laddat upp en bild på mig i min bikini!
Tack så mkt!


7.Postat av: elsi
har du någon förebild?:)
Svar: Ja det har jag! Nikki Sixx är min förebild när det gäller mitt basspelande! Haha, annars när det gäller min stil har jag väl inte riktigt någon förebild, det är väl Kat Von D isåfall! Hon är så jävla vacker och jag skulle vilja se ut som henne haha!

8.Postat av: hanna
hur snygg tycker du att du själv är på skala 1-10?
Svar: 1/2, jag hatar mitt utseende rätt mkt faktiskt.

9.Postat av: hanna
vilket klädesplagg tycker du är viktigast att ha på sommaren? :)
Svar: Jag vet inte riktigt, jeansshorts är typ kärlek för mig, så det är väl det!

10.Postat av: lovisa
Vilken är din riktiga hårfärg?
Kram, Lovisa :)
Svar: Jag är blond egentligen, typ mörkblond!


Ja, där har ni svaren!
JulïaLepard
Postat av: sofi
Hur lärrde du känna hon Elli? hon är jäte fin :)
2011-07-28 @ 20:42:11

RSS 2.0