My talk is dirty but my boots are clean.

Godmorgon folket. Suger på att blogga? Ja! Men nästa vecka på onsdag blir det fotografering och ny design! Tack vare min bästa vän Jennifer! Lov nästa vecka oxå! Så jävla skönt så det inte finns! Och imon blir det jkpg med Jennifer och hennes systrar och på lördag ska jag troligtvis in för att träffa Elli! Har inte så mkt att skriva! För insåg just att jag måste börja göra mig i ordning inför skolhelvetet! Puss!


Monday

Måndag måndag måndag. Veckans värsta jävla dag. Vaknade nyss, vill inte gå upp.. Verkligen inte :( vill att det ska bli torsdag för ska dra mig in till jkpg en sväng med Nico och hennes familj!
Ska träna ikväll.. Orkar inte men tror jag går ändå..


Redhead!

Jag har rött hår nu!;)


Sugar me!

Tja, länge sen jag bloggade men har inte orkat!

Igår var jag på bio, paranormal activity 3! Blev lite besviken! Den var bra men inte så läskig som jag trodde! Köpte även skor och linne!
Idag ska jag färga mitt hår rött! Mamma köpte hårfärg för 210 hahah! Mitt hår är skit tjockt och långt! Laddar upp bild på hur det blir sen!


I'm hot sticky sweet.

Trött, träningsvärk, deppig. Men vad ska man göra lixom. Var i jkpg en sväng idag med Nico! Nu ligger jag i sängen och kollar tv! Ska sova snart! På fredag blir det bio, paranormal activity 3 ;)


We can get together to night, I dont give a fuck if its wrong or right.

Good morning! Kvällen igår var hur jävla go som helst! Först så lagade jag och syrran mat i typ 2 timmar, sen så drog jag och träffade Linn och vi drog oss mot hanna, sen var vi där, drog ner på stan och bara garvade hela tiden. Jag var även övertrött så jag garvade extra mycket! Sen kom jag hem kollade lite på tv och somnade! Idag är det ju söndag.. Så jag vet inte vad som händer!


Baby om det var så enkelt.

Hey, sitter i köket i min ensamhet. Lyssnar på Maiden och snackar med folk. Syrran och jag har precis bakat vitkladdkaka så väntar på att den ska bli klar så vi kan fika. Sen ska syrran och jag laga mat och efter det ska jag ut och träffa lite fint folk! Är lite småsuris idag men det luuugnt!

We can get together to night, I dont give a fuck if its wrong or right.

Tja!
Kom precis hem från jobbet! Sista dagen, jätte skönt! Så ikväll ska jag kolla film med lite kompisar! Skar mig typ 2 gånger idag, inte bra att hacka tomater! Well hade snygg tröja på mig när jag jobbade!


.

Jag vill inre gå upp!!!!:(


Around and around and around we go!

Godmorgon, är uppe skit tidigt för att åka till sandsjöbaden och jobba med min bror! Ska skala potatis hela dagen typ och göra sallad osv. Sen i eftermiddag ska jag till brinell och kolla runt lite. Åh skit trött ska lyssna på musik nu. Piggar upp mig lite, bye!


Piece of me!

Tjabba ska göra ny design igen, bloggar later!

Ingen rubrik

Usch sitter hemma, är trött som fan! Ska äta pannkakor snart. Har egentligen inget att skriva. Eller jo, jag längtar efter lovet! För antingen ska jag till gislaved och träffa robin igen eller så kommer han till mig! Skit kul! Sen vet jag inte riktigt vad som kommer hända, ska in till jkpg och träffa en kompis! Orkar inte med all matte.:( så jävla ååååh!
Förövrigt så har Johannes i min klass världens goaste schema!


I want action tonight!

Hey suckers. Jag har så jävlaaaaa tråkigt. Jag MÅSTE hitta på nått. Världens jävla huvudvärk. Well i lördags köpte jag ett till par öronhängen! Fjädrar....<3 så där har ni mina fjädrar! Dock är en brun borta :(
Julia Lepard


Iron maiden <3

Asså iron maiden är mitt lyckopiller! Åh gudar <3 Well jag skulle bara säga det och att det är sjukt skönt att ligga i sin egen säng igen! Godnatt kära bloggläsare!
Julia Lepard


Home sweet home!

Heeeeey! Jag är äntligen hemma! Hade inget internet men det har jag nu!


RSS 2.0