City, city of satan

Godmorgon!;d äntligen fredag! Behövs även att jag bara legat i sängen sen tisdags, haha! Men idag bär det av till skolan iallafall och efter det blir det jkpg med Jennifer! Ska köpa lite stuff till mig själv och någon present till våran kompis Nico som har fyllt år!
Är inte sugen på skola at all! Men jaja, thats life! Imorgon kommer min fina Johannes längtar så! Puss;*


Jag älskar dig


Is it real or is it fantasy?

Hey hey heeeey. Jag mår sååå jävla bra. Bästa livet! Förutom att det är kallt och skolan började idag! Jag tror jag är kär faktiskt, det känns så bra. Och allt känns så lätt just nu.
Kom precis hem från skolan, är hur trött som helst! Så nu ska jag slänga mig i sängen och kolla Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Världens bästa film!
Puss!

Du får mig ur balans älskling

Klockan är för mkt jag är så trött men kan inte sova. Imon (idag?) ska jag till jkpg och såå! Jag mår sååååå jävla as bra! Dagen spenderades med gött folk, nudlar och öl! Ja.. Nighty!


I will rock your world, my love.

Hola, Hey, Hellojsaaaan, osv.
Sämst_uppdatering.se? Ja, well det har väl inte hänt så mkt sen nyår tror jag, haha. Rejält partajande blev det iallafall nere i parken, träffade massa goa människor! Sen har jag vart med en kompis och spelat Xbox, börjar bli en riktig jävel på Cod, haha!
Igår hade jag förövrigt en aaaaaasunderbar dag! Med världens bästa.
Snart kommer min syster och hennes boyfriend och hämtar mig så ska vi fika hos mormor och morfar och sen blir et trerättersmiddag hemma för mamma har sina jävla ideer! Men nuuuu måste jag göra mig i ordning! Puss bitches!
Saknar förövrigt min bitch linn ;*

RSS 2.0