You know me, you know how far I'll go

Deppiiiiiidag. Jag har cp ont i huvudet och magen. Lyssnar på Backyard Babies, ska kolla bonde söker fru för mamma tvingar mig. Men älskar henne ändå. Inget att skriva, ville ändå uppdatera. Spelar fan Temple Run heeeela jävla tiden på min mobil, bästa tidsfördriften!

Måndag kväll i mina varma säng!

Så skönt att krypa ner i sängen! Spelar nyan cat eller vad det heter haha! Jätte tråkigt är det men tidsfördrivt! Kollar Raw Comedy Club! As gött! Puss


Lösögonfransar från H&M

Köpte lösögonfransar från H&M idag! Ena paret var jättefula på! Men här är dom två paren som jag tyckte om och dom översta är snyggast!


Storm vafan?!

HALLÅ? Vafan jag är rädd :( hela fucking huset skakar och skit! Hur fan ska man kunna sova?! INTE okey! Fattas ju bara snö nu sen är livet ett helvete! Igår var sebastian här iallafall han är grym <3 nu ska jag kolla på RuPauls dragrace, imon har vi temadag om döden. Jippie.
Puss!


Jag älskar underklädeeeeeer!

As onödigt inlägg men ändå!


I know what I want, so lets go.

Söndag, söndag, söööndag. Lyssnar på musik och så! Hatar söndagar! Dock skönt att jag är ledig två dagar till! Måste dock städa och plugga vilket inte är speciellt kul.
Igår var jag hos Linn med Jennifer! Trevligt! Snart kommer Sebastian och hälsar på med! Asgött!

My heart's like an open highway!

Tjo! Sitter på rummet, sjunger bon jovi som satan! Göööött! Lördag så skönt! Ledig till på onsdag! Ska sova aset! Sitter även och dregglar över Rachel Bolan, utantvekan snyggaste människan ever. Inget vettigt att skriva förutom att jag troligtvis ska på BLACK SABBATH i sommar!!!!<3 Livet asså underbaaaaart! Nu ska jag käka ostbågar sen blir det Linn! Puss!

I'm the one!

Halloj! Glor på Greys är trött och ska snart käka nått.
Nästa vecka ska jag träffa Sebastiiian!<3 Nu langar jag musik puss!


Twitter!

Heyy! Tänkte bara säga att ni gärna får följa mig på twitter! Juliialepard heter jag där! Lämna en kommentar med vad ni heter så följer jag även er!Puss!

Daniel Paris!

Asså jag älskar den människan hahah! Han måste va den goaste bögen på denna jord! Jag vill fan va kompis med honom! Han verkar fan as go! Jag ska fan bli kompis med en bög som är lika cool som honom...

Nej.

Jag vill inte.
Fan.


And I'm like fuck you!


Heyy folket! Just nu är det "Beck" som gäller sen blir det sängen! Den här helgen har vart rätt dryg.. men Fredagen var as go! Idag har jag känt mig som den mest ensamma människa i hela världen. Känns som om jag alltid kommer vara singel. Så jävla ovärt. Så idag har jag bara fetat i mig massa saker, har inte velat göra nått. Eller egentligen vill jag åka till jkpg, men det går inte. Vill inte bo i Nässjö, världens sämsta ställe. Nej fyfan nu ska jag kolla på film, puss!

I would understand.

Tja! Har precis krupit ner i sängen, skit varmt! Är jätte trött så ska sova snart tänkte jag! Kollar lite på Yesman. Well ja! Godnatt!


You're gonna hear my voice when I shout it out loud!

Lördag och Julïas humör är på topp!
Idag har jag inte gjort mkt alls faktiskt! Dregglat över snygga killar på youtube haha! Igår hade jag dock mycket saker för mig! Först var jag i skolan, hade engelska prov. Gick bra! Sen så höll vi på med teater! Direkt efter jag slutat sprang jag ner till stan för att möta mammi! Köpte nya lacktights, var dax!
Efter det drog jag till Linn och träffade Jennifer, Katta, Amanda, Amanda och Hanna och åt taco och snacka skit ;)
Sen vid tio tiden träffade jag Mårten, vi snackade massa och han skrämde skiten ur mig med sina jävla skräckhistorier och grejer, elakt haha!
Sen när jag kom hem så får jag reda på att älskade Black Sabbath ska återförenas och blir så glad så jag börjar gråta!
Bildbomb på snygga jävlar nu, puss!

You drive me insane boy!

Hellu! Vad har hänt med blogg.se på datorn? Jag kan inte ladda upp bilder och så vidre, why?! Någon som kan hjälpa mig? Well jag kom precis hem efter att ha träffat Mårten en sväng! Asgött! Imon har jag engelskaprov! Jag orkar inte! Och nästa vecka har jag spanska och matte prov! Skit skola.. Ja, har inte mkt att skriva egentligen! Puss!:*

Can't catch me, no you can't.

Tja va?! Kon precis hem ifrån brinell! Gabbie och Hannah fixade mina naglar! Är hungrig nu men orkar inte laga till nått! Nu ska jag kolla på erik och mackan! Puss:*


Stay hungry!

Tjabba, sitter i köket och äter chili nötter och dricker cola! Ska snart dra mig mot Linn och träffa massa folk! Sen ska jag tvinga ner dom till stan hoppas jag, hahah! Vill köpa choklad! Min hund är så jävla söt! Nu ska jag återgå till nötätandet!


Lördaaaag!

Godmorgon folket!
Vaknade för en stund sen och nu väntar jag på att pappa ska komma hem igen så ska vi åka till sandsjöbaden, hämta smörgåstårta (usch)
Vi satt och tittade på massa bebiskort förut haha, det är fan askul!
Sitter och tittar på reprisen av idol, gillar inte idol i år. Den enda som är bra är Robin. Han måste vinna! Och jag mår bättre idag! Puss!


Påväg att bli sjuk?

Känner mig sjuk, mitt huvud gör skit ont och är förkyld. Orkar verkligen inte bli sjuk dom sista dagarna på lovet. Ikväll ska mamma och jag laga taco och sen vet jag inte vad som ska hände, rickard ville träffas men jag får se hur jag mår sen! Puss på er!


Jennifer är gay.

Hey! Min blogg är snygg nu! Jennifer skrev förra inlägget och retade mig för att jag kollar på gossip girl. Nu är jag hemma iallafall och ska snart äta varma mackor, så jävla gott är det! Jennifer fotade även mig förut men bilderna blev inte bra, dåligt ljus osv. Nu ska jag spela pingis på min mobil och äga lite! Puss:*


Hej!

Julia är bäst
xoxo gossip girl

Design

Tja! Idag blir det lite ändringar på bloggen!


RSS 2.0