Gott nytt år!

Vaknar upp av att det är skit ljust ute. Men ändå frost, man bara NEJ! Det får inte bli halt för då kommer jag inte kunna ha mina skor och då kommer jag bli as arg!
Iallafall, hoppas alla får det bra idag! Puss

Design by Julïa, hahah!

Här har ni mitt nyaste klädesplagg i min egengjordasamling! + ett par nya lacktights jag köpte idag! Får inte nog av dom haha!

Perfektion!

Nelly
Så här extremt snygga är mina nya skor! 13 cm klack och 4 cm platå, inte världens skönaste skor men det är så jävla värt det! För dom är så äckligt snygga!
Och H&M har fått in två sjukt snygga jackor, ska nog klicka hem den röda någon dag!

Nya saker!

I förrgår och idag var jag i jkpg och shoppade, i förrgår köpte jag möblerna och idag allt annat hahah! Sååå här kommer bilder på det! Förresten så åker min bästa vän Nico till thailand på söndag kommer inte se henne på hela 3 veckor </3 Så idag var sista gången jag såg henne på 3 veckor och aa, det suger! Men ey vafan jag mår skitbra! Så ska hålla mig glad ändå!
Där är även min nya dator haha!

för er som inte har mig på fb.

Här har ni när jag och två till tjejer sjunger på skolans julkonsert!

Outfit!


Inga jeffrey campbell för min del!

För dyrt just nu iallafall, så blev ett par som är rätt lika och mkt billigare! Kommer använda dom heeeela tiden typ! Hahah så underbart med nya skor! Skor, skor, skor, skor! Imon ska jag in till jkpg med min mammi och träffa systern gå på stan och lite så! Och sen på torsdag ska jag in och tokshoppa med Nicolina, hennes lillasyster Mimmi och Jennifer!

Oh I love those shoes

Dom här blir mina så fort dom kommer in på hemsidan igen, v 52 <333333333

Here I am, rock you like a hurricane!

Tjaaaabbaaaa! Fått en ny dator! As gött! Puss:*

Rock

Det här är vad jag har fått än så länge!


Godjul!

Hey! Det är sjukt att det redan är jul! December har gått jättesnabbt! Jag vaknade iallafall nyss och nu ska jag smita ner till duschen! Sen vecka familjen! Hoppas alla får en riktigt jävla bra julafton! Puss!:*


.

Nästa grej på min att göra lista. Sluta äta.

Long nails on her fingertips.

Hey! Tänkte bara göra ett inlägg och säga att mina naglar faktiskt har blivit långa! Så idag gjorde jag en svart manikyr! Skit dålig bild och så men ändå! (ser jätte snett ut på lillfingret, är inte det egentligen!)


Krossa alla fönster, slå in hans dörr.

Jag är så jävla trött på alla jävla svin! Kan inte bara alla dra åt helvete?
Allt bara föll ihop nyss, så kan inte bara alla jävla svin dra åt helvete?
Så jävla trött. Är så äckligt trött på alla falska jävla töntar som finns i detta jävla land. Allt kan dra åt helvete, hela jävla Sveriges befolkning kan dra åt helvete.

Harry Potter!

Hey! Sitter framför brasan och tittar på andra Harry Potter filmen! Heeeelt underbart! Ska snart äta och efter det ska jag på spelning på pigalle och fota Robins band.

 


Glad (?) lucia!

Godmorgon, klockan är fem och jag är sååååå trött. Anledningen till att jag är uppe nu är för att jag ska va med i lucia tåget på skolan som ska samlas vid halv sju......
Tog precis en cigg, räddaren i nöden skulle jag vilja kalla den! Nu ska jag föna håret och lyssna på musik! Puss!


To die for! (Bildbomb)

Ja jag älskar pumps, speciellt Jeffrey Cambell!
[Inspiration]

Aggressivt

Du är ett svin, din äckliga jävla hora. Ingen gillar dig, du har inga vänner. Hoppas det känns jävligt bra, för du förtjänare det. Du kommer förstöra honom, som du gjort med alla andra. Du förstör folks liv, och nu är det dags att du får tillbaka all skit du har kastat på mig, mina vänner. Du ska få äta upp allt du har sagt till mig, vartenda litet jävla ord "tjock", "kossa", "ful". Orden finns kvar där för du var en av mina bästa vänner. Ditt jävla svin. Vet du vad? Folk ger mig komplimanger för min kropp, jag har iallafall nått att kalla kropp. Vad fan är du? Ett jävla benrangel. Dessutom är alla dina bilder så satans överredigerade så jag tycker synd om folk som säger du är snygg, för dom vet inte hur du ser ut egentligen. Du ska brinna i helvetet.

Outfit

Tröja- www.sisteronline.net
Byxor- Tradera


New shit!

Hey igen! Jag har bestämt mig för att göra "Dagens outfit" och alla dom bilderna kommer finnas i kategorin "Outfits/Mode" börjar med det imon, vissa dagar kommer det bli tråkiga jävla spegelbilder med mobilen men aa jag gör det mest bara för att visa mina snygga kläder ;) Haha!

Eat me up alive.

Onsdagen avklarad, även den drygste dagen på veckan! 2 prov idag, gick bra! Oförberett engelska prov -.-
Lyssnar på musik och bara tar det lugnt, as skönt! Var med Linn en sväng förut oxå! Förresten vilket jävla skit väder kallt och blött och jävligt! Jävla snö! Tycker verkligen inte om när det är kallt! Imon har jag sovmorgon och övning inför luciatåget med 9:orna haha! Imon ska jag plugga och så med, sova! På fredag ska jag till Jkpg med Jennifer och Nico! Köpa julklappar och lite kläder till jul och så! Behöver även köpa nått till konserten nästa vecka! Ska få någon att filma när jag sjunger och så, så att jag kan ladda upp det här sen!
Mina kläder har även kommit! ;*

Give me all your lovin!

God kväll! Kom precis hem från en filmkväll med Tove och hennes kille och hans kompis! Så nu ligger jag i sängen och lyssnar på Rock klassiker och tittar på American Dad! Livet är underbart som saaaaatan! Jag är så jävla glad! Och sen så är det jävligt skönt att inte ha massa saker som man måste göra på helgen! Det enda jag har in planerat är att jag måste springa ner till apoteket imon för att hämta ut mina p-piller!
Förövrigt så är jag lixom GLAD_CHEY_96 för att jag ska sjunga på jul konserten på skolan! Så jävla glaaad! Tyvärr finns det ju alltid folk (tjejen jag skrev om igår) som ska bli så avundsjuka, BUHU-.- Nej men fan inte okey. Nu ska jag lyssna på mer musik och sen sova, puss.


Oh, she's a little runaway!

Kollar Big Bang Theory det är så jävla bra! Lyssnar på musik oxå, som alltid! Ska äta lite snart! I helgen har jag inget för mig.. får försöka hitta på nått! Så jävla gött att det är Fredag imon! Ska käka kebab nu, med massa majs!
Ska förövrigt gnälla på en tjej som går i nian på min skolan. Falskaste människan ni kan hitta jag lovar. Tror sig vara så jävla mkt bättre än alla. Åh stör mig så in i helvete och tyvärr så ser jag henne varje jääääävla dag. Vi har bråkat ett antal gånger och fan jag stör mig bara mer och mer! Döööööd åt folk som är sånna!
Puss!

RSS 2.0