I'm leaving home!


I am what I am.

Torsdag.. Snart fredag! Idag var det jättegött väder! 20 grader ute och soligt så gick runt i linne bara! Hade skinnbyxor med så det blev väldigt varmt! Är jätte trött, ska sova tidigt idag. Är ju inget på tv?! Huvudvärk dessutom. Imon drar jag förövrigt till öland imon!


The wickerman.

Åh tja! Ligger i sängen ska kolla breaking news med filip och Fredrik! Det är rätt kul faktiskt! Är helt slut dock, det här har vart en skiiiiitjobbig vecka! Idag har jag fikat med Nico, Jennifer och lite folk till! Sen kollade jag film med syrran och mamman! I helgen drar jag till Öland(?!?!) skit ovärt..
Om jag skriver fel någonstans så skyller jag på mobilen! Puss!


There's going to be blood.

Tjafan! Ligger i sängen och lyssnar öå skit musik.. WHAT WHAT IN THE BUTT. Nej fyfan hahah!
Är glad över att blogg.se skaffat app till iphones! Skit smidigt! För ofta orkar jag inte starta datorn bara för att blogga! Så nu blir det bättre uppdatering;)


Bloglovin!

Gjorde ett ny account på bloglovin så följ mig och få kramar och stuff! Följ min blogg med Bloglovin

Moves like Jagger.

Godkväll folket! Sitter och lyssnar på lite musik och ska snart dra mig ut för att träffa lite folk! Kom hem från Jkpg för en stund sen fick med mig en stickad tröja, ett linne och 7 par öronhängen (haha)! Måste ta mig till stockholm. MÅSTE! Åhh blir fan galen! Längtar satan till novemberlovet för ska träffa världens bästa då! Mmmhmm sitter och luktar vanilj köpte en asgo parfym! Blir hungrig av att känna min egen lukt, haha!
Btw är helt kär i fjädersaker! Typ öronhängen, halsband, osv! Så 2 av dom 7 par öronhängerna är fjädrar! Ett par blåa och ett par svarta!
(bild från google och inte dom jag köpte)
Julïa Lepard

Blame on you!

Godmorgon på er!
Är sjukt trött! Var ute med Tove, Filip, Robin, Bergan, Johanna, Emelie, Kajsa, Miha, Fia, Bexx osv osv! Haha! Det var askul med tanke på att jag har saknat det där folket! Nej men fyfan ska man gå upp och fixa sig i ordning? Ska ju till jönköööping sen och shoppa som satan, haha!
Julïa Lepard

Step aside, broken bones ain't what you want.

Tjosaaaaan! Fredag!♥ Så jävla skönt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer! Nått kul ska jag fan komma på att göra, vara slacker as usual?! Nej men hahah! Illafall så var skolan helt okey idag! Köpte mig en kalender oxå och så satte jag in en bild på Herr.Bach! Skit snyyyygg! Imon ska jag shoppa järnet! Haha!
Just nu sitter jag på sängen och kollar tv och har flätat hår hahah, är för lat för att locka det så aa!
Julïa Lepard

I need somebody who can make me feel allright!

Tjaaaaaaaa! Tänkte bara säga att den här låten äger! Puss!
Julïa Lepard

Life loves a tragedy.

Sjukt fin låt! Men aja, jag kom hem för en stund sen, jävla pissdag! Det enda roliga var Nico när hon är störd och när Jennifer låg i mitt knä och garva ihjäl sig! Jag mår sjuuuktbra även att jag är jättetrött! Snart freeeeedag så jävla gött! Två prov nästa vecka, döda mig?! Aja ska lyssna på mina poison grabbar lite! Bye!
Julïa Lepard

Genius

Drugs couldn’t kill me.
Sex couldn’t kill me. 
The press couldn’t kill me. 
Two and a Half Men couldn’t kill me. 
Did you really think your little jokes were going to hurt me? 
/// Charlie Sheen

Btw, kolla in min babe Linn's blogg! Chaoooo!:*
http://linndauulin.blogg.se/
Julïa Lepard

Nothing but a good time!

KLAR!
Satan i gatan vad gött! Lyssnar fortfarande Poison! ;) Och nu kollar jag även på Simpsons The Movie!
Snackar med goa människor på msn oxå! Spelar Country life! HAHAH! Aja jag ska sova rätt snart tror jag faktiskt! :o
Godnatt alla stördos!:*
Julïa Lepard

I want some, I need some.

Tjosanhoppsan!
Hemma från skolan idag. Chillar framför tv och är as kissenödig! Känner att jag mår bättre nu som satan! Är jätteglad! Ska snart göra mig i ordning, fota! Och sen ska jag åka och handla lääsk! Och förhoppningsvis kan jag tjata till mig en kalender, behöver verkligen en och dom jävlarna vi får i skolan är så små! Igår var jag på stan en sväng med Linn och Katta! Köpte nya lösögonfransar för det behövdes verkligen!
Dagen har jag spenderat i sängen med poison! Snackat med underbart folk och så! Syrran gjorde nyss en header åt mig! Men ska göra en till och sen se vilken av dom jag vill ha! För ja, just nu ser min blogg ut som ett rövhål. Ska börja med att fixa bakgrund, text, färg, osv nu! Chao!

Bloggpaus

Tja, jag tänker ta mig en liten bloggpaus.
Varför?
Jo jag behöver samla mina tankar, känslor och sånt. Och dessutom ser bloggen ut som skit just nu.

~

Folk är sånna svin. Min fredag var underbar tills en viss person skulle vara ett jävla svin. Hur kommer det sig att när jag äntligen mår bra så kommer någon jävel och förstör allt. Fyfan jag är så jävla arg, besviken och ledsen.

Julïa svarar!

Jag fick en fråga av en tjej som hette Amanda som undrade vilken linje jag ska gå när jag börjar gymnasiet! Och svaret på den frågan är att jag inte riktigt har bestämt mig än! Men det lär bli Frisör eller Stylist, har alltid tyckt om att fixa frisyrer, folks naglar, osv. Så ja vi får se! Förut tänkte jag gå media men sen blev det media samhäll och media estet, och jag vill inte gå samhäll eller estet så ja hah!

Idag kollade jag på minnesceremoni ifrån new york, grät satan. Fyfan så jävla hemskt. Jag har som sagt fortfarande inget att säga! Beställt skor underbart. Jag är lycklig! Jag ska fan träffa as goa människor på fredag! Sonny, Tove, Jan, Robin, Jessy, Micke, Robin, osv osv! Och på lördag kommer min fruga! Världens bästa människa! Kommer ta massa bilder på henne .. HAHA! Aja puss på er!

Julïa Lepard

Bloggen

Anledningen till att min blogg ser ut som den gör är för att den är ful. Hahaha. Nej men jag och min syrra håller på och fixar den massa och jag är inte nöjd med headern så ska ändra den med och sååå. Bloggar sen när jag är klar.

Tja sitter i skolan och är sur med Linn oc...

img_1189 (MMS)

Tja sitter i skolan och är sur med Linn och Ellen! Vi drygar satan för det regnar ute. Ska troligtvis på L.A. Guns i oktober så underbart! Hatar vädret förstörde min daaag! Nä nu ska vi sitta och snacka skit puss!  Julia Lepard


ELECTROPOP

HAHAH låten sitter fast på hjärnan! Jg mår bättre idag! Känner mig glad, som om alla mina tankar börjar samlas! Nu måste jag dra till skolan, idrott det första! Så jävla ovärt, vi är ute oxå dessutom! Åååååh! Jag orkar inte med det! Men vad ska man göra lixom? Nu drar jag miiiiig! Puss!
Julïa Lepard

Jesper!

Tänkte länka min kära vän Jesper! Kolla in hans blogg och lämna kommentar och så, bara för att han är grym!
http://theoutsider.blogg.se/
Julïa Lepard

Run to your mama

Mitt humör just nu, hur jag känner mig, hur jag mår går inte att förklara. Har en sån konstig känsla. En blandning av alla jävla känslor som finns. Jag känner mig hopplös, fast ändå inte. Lycklig fast samtidigt ledsen. Arg men glad. Kär men hatar allt. Går inte att förklara, vet inte vrf jag sitter och ens försöker. I bloggen som ni märker skriver jag av mig då och då. Det känns bra att bara kunna skriva. Skita i vem som läser det. Kan skriva skit utan mening och ändå inte orka bry mig om hur meningslösa vissa saker är. Jag känner att jag inte vill vara ensam, kan inte vara ensam. Och dom som tycker jag låter desperat till er säger jag fuck off. Jag mår helt enkelt bäst när jag har någon, ett förhållande. Där jag känner mig älskad och meningsfull. Behövd. Sitter och lyssnar på hardcore superstar, försöker samla mina tankar och komma fram till något vettigt, och hur det går? Ja, åt helvete. Vissa tankar säger åt mig att dra ifrån nässjö, dra till ett bra ställe. Vissa säger att jag inte kan lämna mina vänner. För utan dom vore jag inget. Vill bara hitta någon som förstår. Förstår att jag mår skit då och då. Förstår sig på mig, vill mig väl. Men det verkar inte finns några sånna människor.
Julïa Lepard

Love of a lifetime, forever in my heart.

Hemsk dag i skogen .. Usch, haha vart i nått som heter Skurugata, helt stört. Blött, kallt, smutsigt och äckligt. Jag och skogar går verkligen inte ihop! Men tiden på bussen vr helt okey haha! När jag kom hem lagade ag lite med. Sen bara fick jag för mig att baka nått så blev asgoda chokladmuffinsar!
Ligger nu och lyssnar på Firehouse som jag brukar göra! Orkar inte dra mig ut för det är sånt skitväder, deprimeradchey just nu typ! + Att Stefan Liv har dött. Om han inte hade bott så nära mig, och om jag inte hade träffat honom ett antal gånger när jag var liten så hade det inte vart så big deal. Men aa jag var fan kär i honom när jag var typ 6 haha! Rest in peace.
Julïa Lepard

Fill me with your posion!

Sjuk chey! Min hals är skit igen, och nu är jag hes oxå! Låter som en snubbe. Jag har inte bloggat på evigheter känns det som. Men jag vill satsa på min jävla blogg men vissa dagar har jag verkligen inte lust! Vill göra om designen lite oxå, ska fota snart.(Så fort jag hittar min kamera laddare) funderar även på att sätta igång med att städa mitt jävla rum oxå.. ja mycket att göra!
Julïa Lepard

Can you hear me scream? Can you here me shout? Motherfucker can you hear me now?


Cool är jag. Skolan tar upp all min jävla fritid, så äckligt. Hatar skolan men vill få bra betyg så jag kommer in på Brinell sen. Min hals har börjat göra ont igen, inte bra. Inte bra alls! Idag har jag bara luggit hemma, glott tv och tog mig en dusch för en timme sen ungefär! Skitgött!
Kräftskiva på lördag, känns så jävla ovärt med tanke på att jag hatar kräftor! Aja, träffa syskonen oså! Jag har inte så mkt att skriva faktiskt! Det händer inte ett piss just nu! Bloggar så fort något intressant poppar upp i mitt liv. Chao!
Btw så vet jag att Jesper läser min blogg, sååå heeey jesper! <3
Julïa Lepard

RSS 2.0