Two minutes to midnight!

Heeeeey! Jag är så äckligt jävla as taggad! Iron Maiden imon! Kommer pissa ner mig eller gråta eller nått! Åååååååh så jävla taggad! Denna dagen har bara spenderats med Maiden musik! Jag ska ha med min kamera och försöka få några bra bilder iallafall! Jag kommer sitta typ snett i jämte scenen och så hoppas det går att få lite bilder iallafall! På lördag blir det shoppiiing och sen hem på söndag och på måndag blir det stockhooooolm! Åååh taggar det också! Köpa booooots!;) Aa men nu måste jag städa iallafall! Pussen!

<3
Julïa Lepard

Shade!

Tja fan! Tänkte bara säga att ni ska kolla in Rasmus band! Och gilla deras Fb-sida!
http://www.facebook.com/pages/Shade/168044676552746

Julïa Lepard

We play it, you scream it!

Godmorgon på er!
Igår var jag ju i jönköping det var awesome! Gabbie och jag satt och käkade glass och snackade! Sen när jag kom hem drog jag och badade med MK, Sonny och Crisse! Det var trevligt men fan as kallt! Idag ska jag till stensjön och bada .. vet inte om jag vill egentligen men jag följer med ändå. Jag är fan as förkyld så det är inte så lockande att bada! Nu har jag städat lite också! Ska bara dammsuga och shit! Nej men bye!

Julïa Lepard

Live for your smile, die for your kiss!

Godmorgon Sveeergie!
Vaknade för en stund sen och är sugen på att dra och bada! Och det ser ut som att det kommer hända! ;) Tove ringde för en stund sen och sa att vi skulle dra till bodafors och bada! Hahah soft som fan! Det blev dock iget jkpg idag! Blir imon ist! Sitter och lyssnar på Skid row som fan!
Well jag taggar göteborg på fredag som faaaan! Sen stockholm på måndag! Underbart, underbart, underbart!<3
Åh jag börjar gråta av Harry Potter Del 2 trailern :(


Your under the gun now!

Godkvällsan! Ligger i sängen och är hemma i min egen älskade säng! Skönaste sängen i världen! KUNGLIGT!
Tove och jag funderar på att dra upp till Örnsköldsvik och supa sönder hela placet och träffa Ralle och Krille, gamla vänner som vi har börjat snacka med igen! Illgött! Ill Jävla ill förföljer mig! Jävla Gabbie och Mik.. Well nu ska jag nana! Ska upp tidigt imon och dra till Jkpg med Gabbie, watch out bitcheeees. Byye! (bjuder på underbar natthumoooor<3)
Julïa Lepard

Awesoooome!

Sitter aldrig fel med lite grym musik sådär på lördagsnatten!;)
Julïa Lepard

HEY CHUKKY!

Bara en liten gullig hälsning såååå! (a)

Knock you down!

Tjo igen, jag har ätit nu. Är fortfarande skiit mätt! Jag har verkligen inget att blogga om just nu! Men ja jag fotade lite förut så kan lägga ut dom bilderna! Enjoy! ;)
Mitt internet cpar så ni får bara en bild så länge!
JulïaLepard

Design!

Tjosaaaan. Folket bakis idag eller? Antar det! Det är fan inte jag! Jag är duktigt fliiiicka. Jag har suttit idag och funderat lite på att lära mig fixa med design och sånt! Men jag har verkligen inte tålamod för sånt så därför fick Mik fixa lite! Bara för att jga är så snäll som får folk göra saker! Och aa.. läs hennes blogg! ;D Nu ska jag käka kyckling och HALOUMIE, shit the same vet inte hur det stavas! Byeee!
JulïaLepard

Lovin you is like a deathrow, baby!

Glad midsommar!
Jag har faktiskt inte orkat blogga på ett par dagar för jag har vart trött och så, och desutom vart ute med kompisar hela dagarna! Well, just nu sitter jag ute i Karlstorp med mina föräldrar och Susanne och Niklas! Vi sitter och snackar och grejar. Jag ska ut och fota lite senare om det inte regnar som det gjorde förut! Imon blir det Mariannelund en sväng och sen tbx hit!
Kolla Harry Potter ikväll! <333333333 Underbart hahaha! Det är kallt som fan också! I veckan ska jag bara vara med kompisar! På fredag drar jag till Göteborg och .. IRON MAIDEN!<3 Sen kommer jag hem på söndag och sen så på måndag drar jag till stockholm! Träffa Max!:* Nu ska vi snart käka tårta! Puss på er alla snorungar! <3
;*
JulïaLepard

I'll end my life right here right now.

Jag har förlorat den människan som gav mitt liv tbx. Jag har sumpat allt. Jag vill bara dö. Fan jävla helvete. Jag ger fan upp.

Heartbreaker station!

Tja, jag ligger i sängen och borde på riktigt sova! Luggit uppe hela nätterna dom senase dagarna! Just nu ligger jag och kollar på "How I met your mother", så jävla underbart!
Well nu ska jag sova! Puss!
JulïaLepard

Jag är könsrockare och det kan ingen ta ifrån mig!

Goooodmorgon! Sitter här i sängen och lyssnar lite på Alter Egon! Underbart hahah! Igår kollade jag film med tove sen drog jag mig till stationen för jag skulle till fredriksdal men sista bussen hade gått så Adam kom och hämtade mig så åkte vi och köpte kaffe, cigg och fanta! Mums eller inte kaffe men resten! Sen så kollade vi en skitbra film typ .. 1408 tror jag den hette! Bra att jag kommer ihåg saker!
Idag blir det film med Tove, Zacka, Jonathan, Davve och någon mer ... jag minns inte :( hahah! Well, jag ska va hos tove om 25 minuter men det kan jag glömma. Sitter osminkad i min sovtröja lixom sååå det lär ta en stund hah! Aja puss!

JulïaLepard

Love hurts .. so bad.

Well, jag har blivit kär. Men ännu en gång i helt fel person. Men fan. Jag älskar honom. Jävla helvetes distans. Döda mig.

Leaving home!

Godmorgon! Vaknade för typ en stund sen! Igår drog jag lite spontant till Coverfestivalen och såg Pearline (yum<3) och Nicke Borg! Det var jävligt awesome! Ska dit ikväll igen och se Baby Jane och somehow! Är massa andra band också men aa vet inte vad alla heter! Igår kom jag hem vid typ halv 2 och idag sov jag till halv 2! Haha, well ska käka något och sen dra mig till Tove! Bye!
Julïa Lepard

Good morning bitch.

Heeey! Nu har jag gjort i ordning mig och såå för jag ska snart dra iväg med nico på skolavslutning för hennes syrror och sen så blir det direkt till vår! Vill inte ha mina betyg .. haha för min engelska lärare ger mig bara G fast hon säger att jag ska få VG, kärring. Borde dra nu så jag inte kommer försent! Puss!
JulïaLepard

Kiss of death!

Hey! Jag sitter och svettas i sängen! Skit varmt här i lilla nässjö! Imon slutar jag skolan fuck så underbart! Funderar på att festa med lite kompisar men vet inte om jag orkar haha känner bara 2 människor där sååå. Trasha deras fest vore rätt kul faktiskt men hittar säkert på nått bättre!

Mår underbart igen! Nico och jag förlovade oss idag föresten! hahah! Hon friade innan spanskan (A) hahaha!
Nu ska jag sova, puss babes!

Julïa Lepard

Just one more time!

Bantning på G igen. Jag tänker sluta äta helt. Förutom nu för ska käka fläskpannkaka. Jag är inte nöjd med min kropp, verkligen inte! Dom flesta av mina vänner är supersmala! Det vill jag också va.
JulïaLepard

Fuck, fuck, fuck!

Jag är livrädd för att det finns en risk att något jävligt fel är påväg att hända. Det får inte hända mig skulle inte klara av det. Jävla skit.
Julïa Lepard

Redlight attraction!

Godmorgon! Klockan är inte alls mkt och jag gör mig iordning för .. LISEBERG! Fuck så underbart, ska bara vara ett barn hela jävla dagen! Åka typ allt har jag fått för mig även att jag är äckligt höjdrädd. Har nico och jennifer som stöd! Nasse kommer bara skratta ..haha! Vi ska även dra runt på stan och där ska vi möta Adde! Blir kul, bara det att jag är blyg ..men ey det löser sig!;)
Nu ska jag platta håret och ta slut på mammas hårspray, Bye!
Julïa Lepard

My man!

Tjosan i trosan! Äckligt deprimerad över att jag missade min Ozzy igår .. BLÖÖÖÖ.På riktigt jag dör!
Ska snart dra mig till stationen för att överraska mina föräldrar. Puuuss!
Andra gör vad dom kan  Jag gör det jag vill.
JulïaLepard

Schools out for summer.

Eller inte men snart då jävlar! En vecka kvar och på måndag är det liseberg! Just nu sitter jag i skolan och är deperimerad över att massa människor är på Sweden Rock medans jag sitter i skolan .. INTE OKEY! Men snart är det ju Maiden iallafall så det blir grymt! Drar mig till Göteborg 13 juni och 1 juli och så blire stockholm den 8 juli! Grymt! Träffa Adde i gbg och Max och Natta i Sthlm! Nu slutar vi, pössen!

Painkillers, please?

Well, once again my life is fucked up. People just use me. So fuck off. I'm sick of all the people here.
Kanske inte ska säga att alla utnyttjar mig, för alla gör inte det. Men jag är trött på folket som gör det. Att jag aldrig lär mig. "Man lär sig av sina misstag" Yeah right. Not in this case. Det finns en snubbe som betyder så äckligt jävla mkt för mig. Saknar människan som satan. Tror dock inte att han inser det. Hoppas han läser det här! Hey isånnafall. Borde sova, måste orka med skolan. Fast fan vill verkligen inte! 3 fuckin prov den här veckan. Och ja jag svär exakt hur jävla mkt jag vill för idag är allt röv.

Julïa Lepard

No more bullshit, bitch.

Nya stuffs!
Julïa Lepard

The world were broken

Tjosan! Jag sitter ute nu på campingen och fryser! Blåser massa just nu så det blev inget bad idag! Men imon då jävlar! Sen drar jag hem! Idag köpte jag lite saker och igår också men laddar upp bilder imon för mitt internet här suger! Ikväll vet jag inte vad som händer. Funderar på att dra och hitta lite cool människor att hänga med men det ända man hittar är typ kåta snubbar. Inget jag vill hänge med direkt.
Julïa Lepard

Leopard printed skin

Tjo, jag sitter i husvagnen nu och kollar på "Så ska det låta" och dricker cola! Och smsar lite! På söndag drar jag tillbaka till nässjö! Sen ska jag och folk på skolan ha konsert på .. tisdag eller onsdag? Äckligt nervös.
Julïa Lepard

You ain't seen love, you ain't seen nothing like me!

Tjooo! Erövrat Kalmar, alla här älskar mig! Hahah dock känns det som om jag är den enda sleazarn här?! Inte bra asså! Idag har vi vart och handlat! Bikini - Check   Skjortlinne - check!
Imon drar mamma och jag in till stan igen en sväng sen ska jag och pappa bada i den asstora polen här på campingen! Ska ta en promenad med vovven vid vattnet nu så var beredda på massa bilder!
Tjingeling!
(Livet äääääääääger)
Julïa Lepard

Come tomorrow, tomorrow I'll be gone!

Godmorgon, bakis.se
Men morsan väckte mig nu så jag dra ner och käka en macka eller nått och sen bär det av mot kalmar. Vill inte. Men jag hoppas folk är social på sms så jag inte dör påväg dit! Ja sååå jag kommer nog inte blogga förens jag är framme eller imon för mitt huvud dödar mig! Men gårkvällen var jävligt awesome! Träffade typ massa nya människor sen hände ju lite skit med .. eller aa. Men sånt man får tåla! Pusss
Julïa Lepard

Oh wont you please take me home?

God morgon god morgon! Är så jävla trött! Inte orkat blogga den här veckan för det har vart så mkt annat! Men .. now I'm back on track! 
Hörs efter skolan, puss!
Julïa Lepard

RSS 2.0